Postad av:admin | 31 oktober, 2016

Vi söker en till platschef

RA Bygg söker en till platschef. I denna rekrytering samarbetar vi med Isaksson Rekrytering. Du kan läsa mer om tjänsten och hur du ansöker här.

Om tjänsten
I rollen som platschef har du totalansvaret för ett eller flera av RA Bygg AB:s olika projekt, med fokus på ROT, storlek 5-30 miljoner. Du ansvarar för att säkerställa det tekniska utförandet i projekten, för personalen och har resultat och budgetansvar. Vidare verkar du för att bibehålla goda relationer till kunder.

Kunderna är i huvudsak inom offentlig sektor såsom kommuner och kommunala fastighetsbolag. Typiska projekt är renoveringar av skolor, renoveringar av flerbostadshus, kulturbyggnader, sjukhus och kontor.

Vi söker dig som söker dig till ett medelstort bolag med gott renomme´ som ser fördelarna att verka i ett företag som bygger på tillgänglighet, ömsesidig information, korta beslutsvägar och ett stort engagemang.

Din profil

Vi tror att du känner dig redo att gå in i en roll som Platschef efter ett par år som arbetsledare inom bygg eller redan idag arbetar som Platschef  och vill utvecklas i din roll i ett bolag med positiv tillväxt.

För att trivas hos oss är det avgörande att du ser dig som en lagspelare och samarbete för att uppnå gemensamma mål.

 

< Tillbaka till nyheter