Postad av:admin | 12 maj, 2015

Arbetschef på plats

Vi hälsar Erik Jörnlind välkommen till RA Bygg. Han började hos oss den 1 april och arbetar som arbetschef.

Erik Jörnlind, 39 år, född och uppvuxen i Lillhärdal, Härjedalen. Gift med ett barn och ett bonusbarn. Största fritidsintressen är familjen, basket, amerikansk fotboll, musik och flugfiske.

Erik är tredje generationen i en byggentreprenörfamilj med rötterna i norra Dalarna. Karriären startade som snickare och sedermera arbetsledare/platschef samt arbetschef i familjeföretaget Bygg Mäster AB. Utöver detta har Erik gedigen erfarenhet från större byggföretag som Skanska och Heving & Hägglund AB samt även ett par år som offentlig beställare och projektledare. Senast arbetade Erik som projektchef på EBAB, ett av de större konsultföretagen i Stockholm. Eriks stora styrka ligger inom hyresgästanpassningar och ROT-projekt mot offentliga beställare (LOU) men Erik har även god erfarenhet från nyproduktion, huvudsakligen från byggnation av lägenheter i Dalarna- och Jämtlandsfjällen.

Förutom kunskaperna inom projektledning stärker Erik företagets kompetens inom områden som kalkyl och anbudsarbete, inköp och KMA. Erik kommer till att börja med att ansvara för våra nya ramavtal i Järfälla och Upplands Väsby kommuner, men planen är att Erik på sikt ska vara involverad i företagets verksamhet i sin helhet.

 

 

< Tillbaka till nyheter